Zelené potraviny – jačmeň a chlorella môžu byť pre viacerých len ďalšími výživovými doplnkami, ktoré sľubujú zázraky. Avšak, ak sa ponoríme do hlbších štúdií o týchto zelených potravinách, otvorí sa nám fascinujúci svet ich účinkov a vplyvu na naše zdravie, ktorý dokáže prekvapiť aj odborníkov z oblasti prírodnej a klasickej medicíny. 

Riasy a trávy sú základom potravinového reťazca nielen na súši, ale aj vo vode a obsahujú oveľa viac esenciálnych látok ako ovocie a zelenina. 

Zelený jačmeň je jednou z najlepších funkčných potravín vôbec a sladkovodná jednobunková riasa Chlorella pyrenoidosa patrí medzi najužitočnejšie mikroriasy, ktoré sa vyskytujú v našej strave. Jednoducho ide o super-potraviny, ktoré sú ideálne na dlhodobé konzumovanie. Výrazne dopĺňajú našu stravu o cenné živiny, minerály, vitamíny a antioxidanty. 

Ľudia, ktorí čelia poklesu živín v priemyselne spracovanej strave a vysokej stresovej záťaži, sú ideálnymi adeptmi na užívanie jačmeňa a chlorelly. A takisto celkovo ľudia, ktorých strava nezahŕňa výrazné množstvo enzýmov, či minerálov a vitamínov. 

Zelené potraviny poskytujú telu esenciálne živiny a unikátne biologicky aktívne zlúčeniny, ktoré pomáhajú vyrovnávať rôzne typy záťaže, detoxikovať telo od chemikálií, ktorými sme obklopovaní a spúšťajú samoliečebné procesy v organizme. 

Jačmeň s chlorellou zlepšujú a podporujú trávenie, imunitu, celkovú kondíciu, nárast energie, kvalitný spánok, zvyšujú vitalitu, zlepšujú kvalitu pokožky, vlasov a nechtov. Účinkujú v tele tak, že sa svojimi účinkami podporujú a pôsobia komplexne. 

Je dôležité si uvedomiť, že existujú obrovské rozdiely v kvalite a bezpečnosti zelených potravín na trhu. Zlá voľba môže spôsobiť viac škody ako úžitku a to napr. napríklad podozrivo lacná chlorella pochádzajúca z Číny s obsahom ťažkých kovov, či vysušené listy jačmeňa pri vysokých teplotách a následne rozomleté na prášok dráždiace črevnú sliznicu.  

Green Ways je na trhu cez 20 rokov a táto značka je garanciou nekompromisnej kvality a čistoty produktov. Sú to právom jedny z najkvalitnejších zelených potravín na trhu, pri ktorých spotrebiteľ má všetky potrebné informácie o krajine pôvodu, spôsobe pestovania a kvalite spracovania.

 

Ak máte záujem Green Ways produkty vyskúšať, môžete si ich objednať TU, k produktom dostanete poradenstvo a dávkovanie automaticky zdarma.