Ak sa povie chlorella, najčastejšie sa ľuďom spojí so slovom detoxikácia. A to právom. Môžeme ju kľudne nazvať aj „kráľovnou“ detoxikácie, pretože jej detoxikačné vlastnosti sú skutočne silné. Okrem toho, že pomáha z tela odvádzať viaceré škodlivé látky, pomáha odvádzať z organizmu aj ťažké kovy. A takúto vlastnosť nemá hocijaká potravina, či bylinka. Ťažké kovy vedia v našom tele napáchať obrovské škody a to v prípade, ak sa v ňom roky hromadia.

Boli uskutočnené viaceré štúdie, ktoré preukázali ako účinne chlorella odvádza z tela ťažké kovy ako kadmium, urán, ortuť, olovo, či meď. Naväzuje ich na seba a odvádza z tela von stolicou.

Niekto si môže myslieť, že veď jeho sa to netýka a ako by sa už len do jeho tela také ťažké kovy dostali. No bohužiaľ, žijeme v dobe, kedy sme nimi obklopovaní neustále. Nachádzajú sa v jedle (napr. ryby, konzervy…), v ovzduší, ale aj v chemickej kozmetike. Veľa z vymenovaného síce vieme minimalizovať, no predsa to nie je úplne možné na 100%. Problém nastáva vtedy, ak sa ťažké kovy v našom tele kumulujú a nijak ich z tela nedostávame von. Ťažké kovy sú totiž schované za viacerými ochoreniami. Samozrejme takého ochorenia nevznikajú zo dňa na deň, ale je to proces. Preto je veľmi vhodné do jedálnička zaradiť užívanie chlorelly pre detoxikáciu od ťažkých kovov.

Okrem toho, že chlorella odvádza z tela ťažké kovy, znižuje aj ich toxické pôsobenie voči bunkám tela. Takže ak odporučiť niečo skutočne účinné na priebežnú detoxikáciu od ťažkých kovov, je to určite chlorella. A tu je veľmi dôležité poznamenať, že musí ísť o kvalitnú chlorellu, ktorá nie je zdravotne závadná. Lebo aj také sú na trhu. Väčšinou sa jedná o podozrivo lacné chlorelly pochádzajúce z Číny a najväčším paradoxom je, že práve takéto chlorelly zvyknú obsahovať ťažké kovy. To znamená, že namiesto toho, aby nás chlorella od nich očisťovala, si ich do tela dokážeme nekvalitnou chlorellou aj zaviesť.

Chlorella Green Ways je starostlivo kontrolovaná, čistá a zdravotne nezávadná. Pri tejto chlorelle sa netreba obávať jej škodlivosti pre organizmus a je vylúčené, že by sme spolu s ňou konzumovali plesne, veľké množstvo ťažkých kovov, pesticídy alebo iné látky ako tomu býva pri niektorých značkách.

 

Ak máte záujem Green Ways produkty vyskúšať, môžete si ich objednať TU, k produktom dostanete poradenstvo a dávkovanie automaticky zdarma.